#Feelitmakeit

0
Idag har det varit en ledig dag med massa spänning likaså imorgon:) Vid 10:15 tiden imorgon ska jag bege mig ner till skåne för att träffa familjen - som jag saknar dem♥  Det har inte varit så mycket uppdaterande för min del, då det vatit väldigt mycket , men jag uppdaterar såfort jag får tiden till det. Det kommer ske lite ändringar nu framöver och jag ser fram emot det enormt :) mer säger jag inte förtillfälllet . Somnade till ikväll vilket har satt sina spår,  -sömnlös. Hatar det.  Istället blir tidsfördriven PLL - pretty little liars {helt beroende framkallat}. Kollar på sista avsnittet av säsong 1, så nu måste jag införskaffa mig säsong 2, så fort som möjligt; )
 
Godnatt ♥
 
 

#youmakemehappy

0
 

#Followtheyellowbigroad

1
- Precis kommit hem från jobbet, idag är mott huvud kaooos kan jag tala om. Så funderar på att ta 5 minuter på lilla visaren , ;) Ska se om jag kan hitta någon bra film, som får bli kvällens aktivitet . :) Halva veckan har gått, och dagarna bara rullar iväg. { vilket är väldigt skönt }. 
 
Systerysteryrväder , har anlänt till Luleå, där hon ska tillbringa de närmasta åren, för att plugggga . Stolt storasyster, - Det måste tilläggas. Jag hoppas på att få komma och hälsa på iallafall innan årsskiftet, eller mja efter får det nog bli, då hon kommer ner till Jul :)
 
 

#Stay

1
All along it was a fever
A cold sweat hot-headed believer
I threw my hands in the air I said show me something
He said, if you dare come a little closer

Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay

It's not much of a life you're living
It's not just something you take, it's given
Round and around and around and around we go
Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay

Ohhh the reason I hold on
Ohhh cause I need this hole gone
Funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving
Cause when you never see the lights it's hard to know which one of us is caving

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay, stay
I want you to stay, ohhh
 
 

#tankarnasnurrar

0
Pigg pigg & åter pigg. Så går det när man sovit halva sin lediga dag. Kommer bli enormt roligt att stiga upp imorgon när man ska jobba. -NOT- Ska iallafall alldeles strax lägga mig och kolla på film och hoppas på att John Blund vill  komma på ett litet besök, ;) Annars har det inte hänt sådär super mycket idag, mest legat i sängen för där är en viss sjukling där hemma, blev Svensson Svensson minsann. Senare ikväll packade jag min lilla söta röda resväska och begav mig till Landvetter, för lite egentid vilket behövs ibland  :)
 
 
 
 

#enheltvanliglördag

1
Vaknade hyfsat tidigt idag fastän det blev en sen kväll igår:) Blev lång mysfrukost i Landvetter & en massa skit snack. Nu funderar jag på hur dagen ska läggas upp,  det är trotts allt Göteborgskalaset nu i helgen, så funderar på att ta stan en runda ikväll - Vi får la se helt enkelt:)
 
 

#kvalitetstidmednågonmantyckerom

0
Denna dagen var välbehövlig , som jag längtat :) Första arbetsdagen avklarad, super kul att vara tillbaka. Ser redan fram emot måndag .. Ikväll blev det en hel kväll ute med världens bästa , först var vi ute och käkade för att sedan gå på bio ♥ - Hur många kramar finns det i världen. Helt klart en film alla borde se. Jag har blivit kär på nytt, Per Moberg är något av det smexigaste som vandrar på denna jord.  Haha. . NU är jag trött som artist och ska krypa till sängs,  & de mysigaste av allt är att det regnar och när man hör regndropparna slå emot fönstret.
 
 

#torsdagheladagen

0
Idag njuter jag till tusen procent, för det är min sista semester dag.  & jag har bestämt att jag inte ska göra ett dugg, - Jo gå till affären och handla kvällsmat , men det får bli senare. Dock behöver jag inte gå upp så tidigt imorgon då jag börjar 13.00. Men nästa vecka blir det bara tidiga mornar ;) dumt att klaga.
 
Igår kom två vänner & med sig hade dem *Go fika* & fia med knuff ;) {våran specialare} & som vanligt var det en lätt match, då jag vann med hästlängder.