Typiskt

5
jag som var så fast inställd på att baka nu ikväll , så när jag väl fått fram alla ingridienserna, tror ni inte det fattas det viktigaste cacao , så det blev inte kladdig kladdkaka för min del ! Så fick ta en banan istället, men det var också väldigt gott. Ikväll har jag pluggat, och suttit vid min data, lyssnat på musik på Spotify , jag älskar det. Sen ringde Natha också mig, 2 gånger idag har jag snackat med henne. Jag hoppas att jag inte kommer ha spänningshuvudverk imorgon, för då gräver jag min egen grav ! . Imorgon blir det den sena bussen för mig, och det gillar jag väldigt starkt, blir en sådan skön sovmorgon !

Idag har jag faktist börjar kolla Volentärresor, och jag kan säga att jag verkligen längtar efter det. OCh dit jag satsar på att åka är till Ghana i Afrika, med inriktning eller vad man säger "BARNHEM", 

I Ghana finns det många barnhem. Tidigare volontärer har bidragit till att höja kvalitén och trivseln på flera av dem. I din roll som volontär på ett barnhem kommer du bland annat att tvätta barnen, ge dem mat och se till att de har rena kläder. Du får också övervaka dagliga rutiner som städning och tvättning. Till de roligare och kanske mest givande uppgifterna är att stimulera barnen med lekar, musik och andra aktiviteter. Det är bara din fantasi som sätter begränsning på vad ni kan hitta på tillsammans. De äldre barnen går i skolan och de kommer att behöva hjälp med läxläsning på eftermiddagarna.

Du bor hos en ghanansk familj vilket blir ett ypperligt tillfälle att lära känna den ghananska kulturen och även en möjlighet för dig att lära dig det lokala språket. Din vistelse inleds med en veckas lång introduktion i Ghanas huvudstad Accra. På introduktionen får du inblick i den ghananska kulturen, du får höra vad man ska tänka på när man bor i en värdfamilj, ni gör en stadsvandring och går på marknader så att ni får lära er hur ni tar er runt i en ghanansk stad samt mycket mer.

Jag kommer säkert inte klara av att lämna dem, när man har varit där ett tag, med tanke på att jag tycker så synd om hemlösa barn, som inte bor med sina föräldrar, därför ska jag påverka dem på någor sätt.