GOLD CHANEL ❧

13
Jag får aldrig nog med shopping ⊙_⊙
Dessa underbara guld öronhängen pryder mitt smyckesskrin  シ
 
Vad tycker ni ?


fashion

Fina!! :DURL: http://nattstad.se/fashioninspirationSessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

När jag var yngre var jag ofta i Skåne ett par veckor varje sommar, men ju äldre jag blev ju mer sällan blev det. Nu har jag försökt börja åka dit en till två gånger per år:)URL: http://sessie.seFlisan

sv: hehe okej jag har bara chillat nu ikväll :PURL: http://fflisan.blogg.seFlisan

sv: hehe okej jag har bara chillat nu ikväll :PURL: http://fflisan.blogg.seKajsa-Stina

sv: Det är så fint när man vågar berätta sin historia så som du gjorde för dina klasskamrater och lärare. Att bara kasta sig ut och berätta hur det verkligen är. Vi hade också ett arbete eller vad man ska säga på gymnasiet där vi skulle välja ett ämne och berätta om. Jag valde anorexi. Men jag vägrade att tala inför hela klassen. Tycker in om att stå så inför alla med alla blickar på en. Särskilt när jag inte mådde bra. Så jag valde att enbart "redovisa" för läraren. Och berättade då om anorexi. Hon blev också rörd och tyckte de var synd att jag inte berättade detta för hela klassen så att dom skulle få höra.. Samma sak med ett annat arbete, så berättade jag bara för vissa och alla ba: Men du har ju inte problem att prata inför andra, du skulle ha gjort de för hela klassen ju. Man ba, okej tack!

Ja jag var precis likadan. När jag blev friskförklarad första gången så började jag ju som sagt att byta ut mat mot godis vilket var det sämsta jag nånsin kunnat göra. Varför gjorde jag det liksom? Så jävla dumt ju. Så tack vare det så åkte jag ner i träsket igen för att jag blev så missnöjd med mig själv, och inte vågade äta både och..

Att prata med en psykolog tycker jag är en bra idé i ditt fall. Även om man mår "bättre" så är det skönt att ventilera och få ur sig en del tankar. Inte bra att gå och bära dom för sig själv liksom. Jag skulle behöva prata mer jag med. Men det kommer väl.

Jag mår helt okej tack. Är lite trött? Men annars är det bra. Ska förmodligen träffa en kompis lite senare idag. Vad ska du hitta på? :)

Haft mycket tankar som snurrat på sistone. Mycket positivt. Eller vad ska man säga.. Både negativt o positivt men det är ju så denna sjukdomen är..

Kramar <3<3URL: http://www.anorexinojag.blogg.seViktoria Eriksson

så snygga!! :)URL: http://vickons.blogg.se/natalia

Snygga!URL: http://nattis98.bloggplatsen.se/Anonym

fina :DURL: http://liindstrand.blogg.seEmelie

Riktigt fina örhängen :DURL: http://ewelies.blogg.seLife of Johanna

Ja nu är dte underbart och vara gravid. Men de första 12 veckorna var inte så roliga :)URL: http://lifeofjohanna.seFillan

Jätte snygga! :)URL: http://nattstad.se/fillananderssonIda Lindborg ♡

så fiint!

Sv: Tack så hemskt mycket! :D kramURL: http://photobylove.se/ebba

så fina :)URL: http://enilssonnn.blogg.se


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?