M.K - EARRINGS ღ

27

Michael Korsღ


natalia

Så snygga!



URL: http://nattis98.bloggplatsen.se/



Kajsa-Stina

sv: Åh ok :( Ja det är en jobbig sjukdom verkligen. Har ju varit sjuk sen jag var 13. Men har ju givetvis mått bättre i perioder o anorexin har inte varit en stor del alls av mitt liv. Så jag hoppas det kan bli bättre igen men det är jag övertygad om att det kommer bli :)
Åh men vad skönt! Hur länge var du sjuk i anorexi? Hur är det med tankar o så nu? Är du nöjd med hur du ser ut nu liksom? Du är stark <3

Jag mår helt ok idag. Känner mig dock lite småhängig. Hoppas "bara" det är för att jag sovit lite eller så. Hoppas det är bättre i morgon ( peppar peppar ) Vill inte bli sjuk :(
Hur är det med dig idag?

Kramar



URL: http://www.anorexinojag.blogg.se



FrökenTV, bloggen om tv och film

fina



URL: http://efji.blogg.se/



Ida - foto & häst

åh så fina! MK är bäääst :')



URL: http://prinsesc.blogg.se/



LIENE

sv: Mja, har lite ångest på grund av tröttheten idag och för att inget riktigt blev gjort, men man är bara en människa. Ska försöka vila ut inatt. Hur mår du då? :)

Så fina!
Kramkram



URL: http://lifefromwithin.blogg.se



Kajsa-Stina

sv: Ja visst. Jag har varit sjuk länge jag. Men som sagt så har jag ju mått bra i perioder o inte alls varit sjuk i anorexin på detta viset när man måste väga sig varje vecka osv. O jag vill ju komma tillbaka till hur jag mådde innan. Då allt inte var så kontrollerande liksom. Men det börjar ordna upp sig nu o gå åt rätt håll. Men klart att jag kan ha skitdagar också när allt bara känns fan o meningslöst. Men det är bara att ta nya tag o komma tillbaka. :)

Åh gud vad hemskt :( Så var det för mig med att jag var absolut INTE tjock när jag började gå ner i vikt. Jag var normalviktig o smal liksom. När jag kolla på gamla bilder från innan jag blev sjuk kan jag tycka att jag var SÅÅ sjukt smal. Varför ändra på sig liksom!? Jävla idioti man ställde till med. Men som du säger. Jag ångrar faktiskt inte heller att jag blev sjuk. Det kan låta konstigt i andras öron att man nästan är glad att man blev sjuk. För man utvecklas så mycket som person o lär känna sig själv på ett annat sätt som man inte skulle gjort om man aldrig blivit sjuk faktiskt. Jag har alltid varit rätt så mogen, men i och med sjukdomen så mognade jag väl ännu lite fortare kan jag tänka mig. O uppskatta saker mer.
Jag tänker din kompis som var i så dåligt skick att hon bara vägde 25 kg. Hur är det med henne nu? Klarade hon sig?

Men skönt att du mår bättre nu iallafall <3 Och bra att du har en bra psykolog att prata med. Jag kan väl inte säga att jag är nöjd med min sk "behandling" här hemma. Man har samtal 2 gånger i veckan som inte är några samtal egentligen. Man säger hej o sen så går vi o äter lunch tillsammans på patienthotellet. Sen träffar jag min sjukgymnast 1 gång i veckan. Det är det liksom.. Var på ett behandlingshem för 5år sen i Mora som jag var jättenöjd med. Och skulle mer än gärna åka dit igen. Men är rädd att dem här hemma på affektiva som jag går på inte är villig o skicka en remiss ner dit :(

Vilket behandlingshem var det du var på? Du var nöjd med det o det är ju jättebra! Jag var också nöjd med behandlingshemmet jag var på. Men inte behandlingen som är här hemma. Det är ingen behandling helt enkelt :(

Ja visst är det skönt o skriva av sig sina tankar o funderingar med nån som förstår en. Det är guld värt <3

Vad ska du hitta på imorgon? :)

Stor kram!



URL: http://www.anorexinojag.blogg.se



Sara

Så snygga :)



URL: http://www.baakochmaat.blogg.se



Ida Edström - Östersunds största blogg.♛

men så fina!!



URL: http://nattstad.se/tjejenida



natalia

Lätt att man blir de!



URL: http://nattis98.bloggplatsen.se



Emma Grann Fotografi

Snygga!!



URL: http://emmagrannfotografi.blogg.se/



fashion

Snyggga! :D



URL: http://nattstad.se/fashioninspiration



milina.blogg.se

snygga! :)



URL: http://milina.blogg.se/



Anonym

snygga!



URL: http://liindstrand.blogg.se



Josephine - Living in London

Sv; så lite så :)
Tackar :D



URL: http://stiles.blogg.se



Kajsa-Stina

sv: Ja men eller hur! Så var jag PRECIS som du beskriver förra året då det var vägning. Man drack nånting precis innan ( mycket vatten typ ) fy fan vad äckligt det var också. Kommer ihåg att jag drack så mycket vatten en gång att jag höll på att svimma, ojoj.
Men nu gör jag inte det längre. Inte än iallafall haha.

Ja men så är det ju verkligen INTE. Man väljer inte att bli sjuk. Och jag har fått höra också att jag liksom har gömt mig bakom min anorexi. Alltså ursäkta? Om det hade varit så enkelt att det var ett medvetet val om man vill vara sjuk eller inte, så hade man ju valt att få må bra eller? Ja, vissa människor är inte kloka alltså.

Men åh vad skönt att hon också mår bättre idag o att ni kan äta mat o godis tillsammans! Det är ett kvitto på att man har lyckats o att det går att besegra anorexi. :) Underbart!
Men är ni jämgamla också eller? Hur gammal är du får man fråga det? :)
Ja kolla upp du vad ditt behandlingshem hette! Skulle vara intressant o höra lite om det :) Har själv nämligen släkt nere i Skåne :)

Vi var ju utomlands för 1 år sen precis idag haha. Vi åkte den 1 september till Kroatien, o det var på en söndag, o det är ju söndag i dag o den 1 september imorgon så precis ett år sen! Kommer ihåg att jag undvikit o visa mig i bikini också, men då när jag var där nere så testade jag lite smått o göra de o det var jobbigt som fan men ok ändå. Tycker ändå det är lite lättare o visa mig i bikini för folk jag inte känner. Konstigt men sant.

Hoppas du kryar på dig fort! Jag ska kanske träffa en kompis om jag känner mig piggare vilket vi hoppas på :) Annars ska jag ta det lugnt hemma o försöka mig på en sminkning med ögonskugga o hela den biten :D

Ska du titta på nåt speciellt i stan eller bara strosa runt lite? :)

Hoppas du får en fin dag!

Kramar! <3



URL: http://www.anorexinojag.blogg.se



VERONICA - fashionblog

Åååh vad fina! :) Hoppas du haft en grym helg, och att din söndag blir sådär extra mysig. Kramar!



URL: http://vveronicas.com/



marina

sv. Jasså du har det. :) Det är ju inte något speciellt direkt, men man går dit för att äta munkar, haha!



URL: http://marinapalme.blogg.se



Emelie

SÅ fina:)



URL: http://ewelies.blogg.se



LIENE

sv: Ibland behöver man inte göra något :) bara jag skulle förstå det själv, haha.



URL: http://lifefromwithin.blogg.se



Ida Edström - Östersunds största blogg.♛

- tack fina du! :)



URL: http://nattstad.se/tjejenida



fashion

Hoppas att du har en bra dag! :D



URL: http://nattstad.se/fashioninspiration



natalia

När för mig spelar det inte så stor roll vad de e för märke



URL: http://nattis98.bloggplatsen.se/



Natalie

Åh så snygga!!



URL: http://natallie.devote.se



Josefine

ÅH GE MIG!



URL: http://jschoise.blogg.se



Julia Müller-Sandvik

sv: Tack snälla, så glad jag blir :D

Fina örhängen!



URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/



Ida - Hon som föddes med LKG

snygga :)

~ Följ min resa där jag flyttade 65 mil hemifrån för att plugga och bo på internat. Du får även följa hur det är att ha fötts med LKG, det militära livet, livet efter bilolyckan osv! Välkommen in på nattstad.se/idahtt :) ~



URL: http://nattstad.se/idahtt



Alice

Åh vad fina, vill med ha sådana..



URL: http://alix.vionno.se






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?