Typiskt

5
jag som var så fast inställd på att baka nu ikväll , så när jag väl fått fram alla ingridienserna, tror ni inte det fattas det viktigaste cacao , så det blev inte kladdig kladdkaka för min del ! Så fick ta en banan istället, men det var också väldigt gott. Ikväll har jag pluggat, och suttit vid min data, lyssnat på musik på Spotify , jag älskar det. Sen ringde Natha också mig, 2 gånger idag har jag snackat med henne. Jag hoppas att jag inte kommer ha spänningshuvudverk imorgon, för då gräver jag min egen grav ! . Imorgon blir det den sena bussen för mig, och det gillar jag väldigt starkt, blir en sådan skön sovmorgon !

Idag har jag faktist börjar kolla Volentärresor, och jag kan säga att jag verkligen längtar efter det. OCh dit jag satsar på att åka är till Ghana i Afrika, med inriktning eller vad man säger "BARNHEM", 

I Ghana finns det många barnhem. Tidigare volontärer har bidragit till att höja kvalitén och trivseln på flera av dem. I din roll som volontär på ett barnhem kommer du bland annat att tvätta barnen, ge dem mat och se till att de har rena kläder. Du får också övervaka dagliga rutiner som städning och tvättning. Till de roligare och kanske mest givande uppgifterna är att stimulera barnen med lekar, musik och andra aktiviteter. Det är bara din fantasi som sätter begränsning på vad ni kan hitta på tillsammans. De äldre barnen går i skolan och de kommer att behöva hjälp med läxläsning på eftermiddagarna.

Du bor hos en ghanansk familj vilket blir ett ypperligt tillfälle att lära känna den ghananska kulturen och även en möjlighet för dig att lära dig det lokala språket. Din vistelse inleds med en veckas lång introduktion i Ghanas huvudstad Accra. På introduktionen får du inblick i den ghananska kulturen, du får höra vad man ska tänka på när man bor i en värdfamilj, ni gör en stadsvandring och går på marknader så att ni får lära er hur ni tar er runt i en ghanansk stad samt mycket mer.

Jag kommer säkert inte klara av att lämna dem, när man har varit där ett tag, med tanke på att jag tycker så synd om hemlösa barn, som inte bor med sina föräldrar, därför ska jag påverka dem på någor sätt.
Planering

5

Detta är vad jag ska göra i veckan ! , inte sådär jätte mycket som det brukar vara . Vaknade för en stund sedan, riktigt skönt att sova måste jag tillägga. Min huvudverk har släppt lite iallafall, och det är ju huvudsaken :) Just nu sitter jag med Danska läxa, ska hitta fakta om Jörn Jönke Nielsen, inte sådär kul när man inte hittar något om honom. Men får väl fortsätta leta helt enkelt. Nu närmar det sig med stora steg, om exakt 1 vecka och 3 dagar kommer Bell♥. Åhhhhwe ska bli så underbart.


Pussss

Aj aj

4
Denna dagen är inte nådig =/ har så fruktansvärt ont i huvudet om man säger så.
Funderar på att sova en stund så man kan läsa läxa sen.


Pussss

Min kärlek

7


Jag älskar min pojkvän överalltannat ! ♥
Han är det bästa som någonsin hänt mig.


Har nyss kollat film med Gusten, sjukt jävla läskig. Men vad den hette minns jag ej.
Skola imorgon , inte sådär lockande precis.


Pusss godnatt

Kräftsiva

17


Fy fan rent ut sagt vad trevligt det var igår/natt. Det var jätte länge sedan jag hade så pass kul. När vi kom dit bjöds det på bål och varma natchochips med tomat ost & rödlök på. Sen väntade vi in Johanna (som vanligt) haha hon hade jobbat så därför blev hon sen. Till mat bjöds det kräftor, vitlöksbröd, baguetter, räkröra, pizzabullar, och en jätte god sallad. Underbart gott. Sen blev det tips promenad när det blev mörkt, ute i skogen och det roliga var vi skulle gå en och en. JAG ÄR MÖRKRÄDD. Men som sagt vem vann tips promenaden? :) Om inte jag :) haha, Pernilla och jag kom på delad första plats. Sen bjöds det på en super god tårta. Till sist var det bara jag johanna maja & natha kvar, då spelade vi spelet trodde du ja , sjukt kul. Klockan 4 deckade vi . Och nu sitter jag här lite halvt trött, och är riktigt hungrig.


Ikväll bär det av till älskling, då han ska hjälpa mig med min data :) sen blir det mys & film hoppas jag.

Pusssss          ♥


Bye

16

Lördag

10

Jag vaknade vid 11 tiden, huvudet är lite bättre idag. Tur är väl det !! Sen åt jag frukost, 2 mackor och 1 glas juice. Sen fick min data bli mitt offer som vanligt, har man inget bättre för sig blir det att man sätter sig vid datan. Jag sitter faktist med ansiktsmask just nu, för min hy är katastrof, har aldrig hafr såhär mycket finnar i hela mitt liv, så jag säger stackars dem som har problem med finnar. Så jag får väl se om masken förbättrar det lite iallafall. Idag ser mitt schema ut såhär :

♥ Röja lite på mitt rum
♥ Packa
♥ äta lunch
♥ Duscha
♥ Ladda min system kamera
♥ göra vid mitt ansikte
♥ åka till Natha & maja, göra vid mig där
FESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST

Pusssss

Pusss

4