BRA

1L i n n e a H e n r i k s s o n

phett bra


Saker & ting blir aldrig som man tänkt sig

1
Hoppas ni mår bra ? Jag är inte så social när det gäller bloggandet förtillfället, men det beror bara på en sak och det är att jag inte har tiden till det. Iallafall jag mår väl helt okej, har kommit in i en svacka känner jag, inte alls på hugget, känner mig deppig. Kan det ha med årstiden att göra kanske? Jag menar det börjar trotts allt gå mot JUL nu. Borde man inte se lite spänning i vardagen då ? Helgen blev ju inte som planerat, vilket är super tråkigt. Istället ska denna svenska kvinna jobba. Inte jätte lockande , men vad ska man göra ?

I Helgen var jag i Varberg med familjen, & jag kan bara säga : Ta mig tillbaka, jag hade det hur jävla bra som helst. Fina människor, shopping, god mat samt dricka & en massa skratt. ♥ Sen blev det även en runda på Ullared, och hitta endel om man säger så.

Igår blev det en runda i Eslöv tillsammans med Johanna, vi fixade pass :) Så nu börjar det hela närma sig, eller ja nu ska vi inte överdriva , men den 23 februari blir det THAILAND,,,.. { för er som missat det ;) } Sen blev det lite shopping " vilket inte var nödvändigt ", samt en sväng hos frisören, vi satte dit "Fjäder-löshårs" grejj , ja jag vet knappt vad det själv heter, men ja sådant blev de , ;)


VILKEN KEPPS ?

4
Måste ju ha en kepps när jag åker på semester till Thailand , (: Men har som sagt väldigt svårt att bestämma mig.
VILKEN tycker ni ?Gucci ?Ralph Lauren ?

BESTÄLLT

0

Var tvungen att klicka hem hårvårdsprodukter , :) WOILA !

VARBERG

1
Godkväll - hoppas allt är bra med er? Själv är det super med mig.. Onsdag , och det börjar närma sig helgen, vilket betyder att jag åker med familjen upp till Varberg , :) Ska bli superduper mysiiiigt.
Annars är allt sig likt, jobbar för det mesta. Så jag ska verkligen inte klaga :) Blir väl duschen om en stund, och sen kanske man sätter på en hyfsat bra rulle kanske ?


BILDER JAG GLÖMT

2

LÖRDAG

2
Dagen har varit super :) Nu ikväll har jag umgåtts med Natha (vilket var sådär sjukt länge sedan). Ätit supergod mat , och snackat en massa , ! Nu är jag extremt trött, så ska lägga mig nu tänkte jag.


FOTOGRAFERING - VICTORIA & LEJLA

0