TISDAG

12

Jag och min älskade kusin ♥


Idag har dagen gått hyfsat snabbt, men phuu så varmt det har varit, jag menar jag har gått i tjocka mjukisbyxor + en svart t-shirt hela dagen , och det ångrar jag som fan. Dessutom har jag insekts bett över hela mig, jag fattar inte varför,? Eller jo, det kliade så fruktansvärt i hårbotten på jobbet så jag var tvungen att gå in och rysta av håret över vasken, tro det eller ej, men jag lovar 50 stycken små små små SMÅ svarta insekter ramla ner från mitt hår. Jätte äckligt om jag får säga min mening. Men nu är jag hemma vilket innebär att jag är nyduschad och luktar allmänt gott, . Ska väl ta och packa min väska, för strax drar jag hem till Matildaaaa .. Nu är det inte långt kvar till helgen, vilket innebär att jag & Älsklingen ska till Åhus, där min familj befinner sig för tillfället, och det ska bli så fruktansvärt skönt. Sen åter står bara ytterligare 3 veckors arbete kvar , alltså 15 arbets dagar , det är ingenting..


Pusss på er ♥

dåligt med tid

2
Jag är hemskt ledsen att jag inte hinner uppdatera så himla mycket, men för tillfället jobbar jag, och det återstår 19 arbetsdagar kvar , SKÖNT. Så efter det måste det bli andra bullar. Tjooooho, vad sommaren går fort. Hinner inte med.


Jag verkligen längtar tills jag får beskedet om jag får köpa en hundvalp, (Pudel, King Charles) en blandras.  Och jag känner på mig att jag kommer ha tur denna gången :DSnart drar jag till Matildaaaadddaddada, jag ska bo hos henne tills på onsdag , :) Myspys. Och förmodligen ska jag utsätta Matilda för att slinga mitt hår , jag vill ha det ljusare , än vad jag har de :DPUSSSS♥

=)

4

                                                         ♥

Phuuu vad länge sedan det var jag skrev här. Idag har min lillsis konfirmerats , : ) Tja som vanligt är det väldigt drygt i kyrkan, men ja. Det var väl hyfsat.
Det har vart helt underbaaaaaart väder nu på sistone, man ska egentligen inte klaga , men imellanåt är det alldeles för varmt , : / Nu är det bara 2 dagar kvar tills jagbörjar jobba, sen jobbar jag i 5 veckor framåt . Jag har ångest men det går över efter några jobbedagar, med tanke på att jag kommer få grymt med stålar sen .


Dock måste jag säga att jag älskar min Gusten