BRÖLLOPS BILDER !

1
Smakprov från två olika bröllop !
Inte världens bästa kvalite, men ändå:)
 
 

SLOW IT DOWN

0
Min hals "killing me softly", har så fruktansvärt ont. 
Infektion i visdomstand + halsont + feber = kaooos.
Men jag ser det possitivt,. Inte ska detta förstöra min vardag.
 
Idag blir det att träffa Mauliiin en sväng, för att sedan ta bussen till Hörby, för att kolla på min älskade syster & hennes sång-kompisar, som ska ha en konsert :) Ska bli spännande tycker jag. 
 
Annars är allt sig likt i mitt liv, jag är så uttråkad.. Jag vill inte levörjar det hända såhär. Men nu börjar det hända grejer och jag har fått en spark i röven : INGENTING ÄR OMÖJLIGT!. Nu håller vi tummarna & tänker possitivt!
 
 
 
 

Realize

0

MÅNDAG

0
& idag har jag börjat ta tag i saker och ting. Känns faktist väldigt bra. För jag vill det ska hända saker nu.. Så fruktansvärt trött på detta livet, det skånska livet, jag står och trampar på samma ställe, jag vill ha lite utmaning. & jag hoppas det sker snart.. Man ska tro på sig själv.
 
Ska alldeles strax bege mig till affären för att köpa något att äta, ska bara hitta tiden. 
Dock kan jag inte ha skor på mig, iallafall inte på vänster fot, för min lilltå är bruten, den är typ helt svart haha.
Sen ska jag sätta mig ner vid datorn, och få rätt på saker och ting :)
 

OTROHET

0
Jag har fått i uppdrag / för att tjäna en liten slant / att skriva om Otrohet , eller hur just jag ser på saken.
Vad är okej & vad är inte okej ?
 
Har man ett förhållande & om man verkligen är kära i varandra så ska det ju inte vara spännande att upptäcka nya saker & ting i andra av det motsatta könet. Då kanske man ska ta sig en funderare ? Är jag verkligen personen som ska ha ett förhållande..?! För allting blir så himla fel förr eller senare.
 
Det jag klassar som OTROHET när man har en partner är :
 
 
1. Av ren erfarenhet så är dessa flirt & sex "sms" bakom ryggen på sin partner, med andra killar/tjejer nog väldigt vanligt. Men jag menar det är väl självklart att det är otrohet, då är man ju inte trogen till sin partner överhuvudtaget.
 
2. På fyllan har vi också ett exempel. Jag strulade med den & jag låg med den, men jag kommer knappt ihåg det för jag var så full och jag menade inget med det. Där blir ofta spriten boven i det hela. Men som sagt man kan aldrig skylla på spriten, för det är du själv som gör ett val. Sen finns det dem som inte säger något till sin partner utan bara lever vidare som om ingenting har hänt..
 
Dessa två är DET jag kallar för otrohet. Är det på de viset så ska man inte ha förhållande överhuvudtaget, det säger sig själv kan jag ju tycka och tänka. 
Sen gör ofta folk "misstag" / eller vad man ska kalla det /.Är ens partner otrogen en gång & man sedan förlåter han/hon, så kan jag ju säga att chansen är rätt stor att det kommer upprepas, för då vet man att har man en gång blivit förlåten så kommer man alltid bli förlåten. 
 
Detta är min syn på Otrohet.
 
Nu vill jag veta vad ni tycker om OTROHET ?.

OSÄKER

1
Kan väl säga som såhär, så osäker som jag är på mig själv & allt annat runt omkring mig har jag aldrig vart förr.
Tänker dagligen : Vad är det jag vill egentligen ?
Inte stå & trampa i gammalt skit dag in & dag ut.
Men nu, har jag bestämt mig, och jag står fast vid det. Sen får folk tycka & säga vad dem vill.
Dem som verkligen bryr sig kommer stötta mig igenom allt..
 
 
Nog om det, idag är det en väldigt fin dag , och jag ska alldeles strax bege mig ut i stan för att möta upp en fin vän. Käka lunch tillsammans, och snacka massa skit. :) Sånt man aldrig får för mycket av !