1 VECKA....

0

har snart gått, som har bestått av jobb. Det känns så otroligt bra måste jag säga :)
Tänk
att jag har gått och mått dåligt dagligen, för att jag inte haft jobb, och nu när jag har det kan jag verkligen inte förklara lyckan
. Det kanske inte är dröm jobbet, men de är iallafall ett jobb, och jag stormtrivs .. Det är bara en nackdel i det hela och det är när man ska gå upp på morgonen, haha.. Men man vänjer väl sig till sist.

Idag har dagen gått så oerhört fort, men de kanske har berott på att jag haft saker att göra hela dagen, och nu är man riktigt trött, och lite ont överallt, bara till att gilla läget. Har precis käkat mat med pappi, vi beställde oss vars en pizza, mycket gott ! Ska alldeles strax slänga mig i duschen för att sedan "vecko städa" på rummet . Efter det ska jag käka chokladpudding, och se om där är något kul på tv .

VAD GÖR NI IKVÄLL ? ?


SNART FÅR JAG BESÖK AV MR X !

0

Har sovit en stund, vilket var behövligt, :) Jag visste knappt var jag var, när jag vaknade. Trött kanske?
Iallafall
nu är jag uppe igen och har precis tagit mig ett glas nyponsoppa , sjukligt gott. Snart kommer kära
Mr X, och han ska ha med sig chokladpudding & grädde, kan knappast bli godare såhär på kvällskvisten. Men efter denna dagen så ska jag faktist tänka på vad jag stoppar i mig. Tyvärr så bröt jag mitt löfte på midsommar med att hålla upp från godis, jag tog några godisbitar, och ja nu är de kört, nu har man de där socker suget.. Men det ska vi av-vänja väldigt snabbt (:JAG KAN INTE MER ÄN ..

0

påstå att jag storm trivs på jobbet , tro det eller ej men så är det faktist. Nu är 3:dje arbetsdagen avklarad, och det är skönt, för varje dag som går så börjar man få kläm på själva rutinerna ..
Bara de , att det är lite smått synd att man sitter inne hela dagarna, som tur är kan man spendera tid utomhus på frukosten och lunchen , wihoo.

Ska alldeles strax fixa något i magen min, är riktigt hungrig,. Sen ska jag nog vila ett tag, för sen kommer jag få besök av MR x ! Som sagt de är lite surt att man inte kan ta sig någonstans när man bor där jag bor förtillfället. Mesta dels för att jag inte har någon bil succccckkk !

Får passa på att säga Grattis till min älskade och mest underbaraste Nathalie Ferm ♥
18 ÅR !får bli en bild på denna vackra människa !


JAG KLICKAR BORT ..

0

Nu är det såhär att jag försvann i klädernas värld, "som vanligt". Och är riktigt sugen på att klicka hem något snyggt, men gör jag det får jag ångest, nu när jag vet att jag kommer en massa pengar ?! Och när jag väl inte haft pengar har jag kunnat handla ändå?!, skummt som fan ! haha.

Detta hittade jag , :)

vad tycker ni?


JOBB JOBB & ÄNNU MER JOBB

0

Jadåå, då var vuxenlivet igång på riktigt !
Jag kan inte mer än säga att det är otroligt härligt att jobba,. Alltså inte bokstavligt talat men själva principen, av att få ha ett jobb. Jag hade ren tur med att få de där förbannade jobbet, som jag kämpat för att få jobb ! :) Nu kan man njuta av livet iallafall !
Man kan ju säga att vädret är topppen, kan knappast bli bättre, synd bara att man jobbar inomhus om dagarna, så kommer ju vara blekast på denna jord, men ja what to do?

Ska alldeles strax käka kyckling & potatissallad, som pappiii lagat.. Sen skulle vi antagligen iväg en sväng :) Iallafall som tur är fungerar mitt internet som det ska här i Sösdala ! Så jag kan uppdatera mig every day ;)

Hur mår ni ?


MIDSOMMAR

0

Nu var det ett tag sedan jag uppdatera senast , men det får bli ett litet inlägg idag ! Sitter just nu och dricker min första cider, med trevligt sällskap. Ska alldeles strax åka iväg på midsommarfirande , vilket blir en väldigt lugn midsommar, kan knappast bli bättre.!

Min födelsedag blev den bästa på väldigt länge måste jag säga. Det började med att jag åkte på Arbetsintervju klockan 13:00, det tog drygt 1h och 15 min, sen begav jag och Galina oss in för att äta i Hässleholm och sedan stack vi in om H&M för att handla nytt smink. Sen ringer min mobil, det är min systeryster, och säger att dem från Backer (där jag var på arbetsintervju) hade ringt, och jag bara ja men då ringer jag upp. Och det bästa av allt sa hon från BACKER : Det kändes så bra med dig, så jag undrar skulle du vilja börja jobba på MÅNDAG? Och det är klart att jag SKA, så ja jag har gått och fått jobb. Så glad är väl bara förnamnet.
Sen på kvällen kom släkt & vänner, för att fira mig, och jag fick en massa fint som :

♥ En båtkryssning
♥ Tvättkorg
♥ Presentkort på IKEA
♥ Presentkort på SMYCKA
♥ Present kort på S34
♥ Massa pengar
♥ Nya högtalare till datorn
♥ "fylle" spel
♥ Och så fick jag ju mitt jobb !  

OM EXAKT ...

0

30 minuter blir jag 20 år !


Får bli en vrål gammal bild :)


GODKVÄLL ALLESAMMANS!

8

Har precis bakat morotskaka tillsammans med mamma, ! Tror det kommer bli super bra, tjuv-smakade en bit av kanten, och ja de satt precis där det skulle :) Efter det har jag verit ute och fotograferat lite,  i brist på annat. Och nu sitter man här igen, ska gå och lägga mig om ett tag, börjar känna mig väldigt trött. Plus vill inte vara för trött imorgon när jag ska på arbetsintervju , "hrmf nervös" :) Men jag tror det kommer gå superduper bra!

Bjuder på lite bilder såhär på kvällskvisten!