#Somettbrevpåposten

0
- Jag tror knappt det är sant, nu har jag fått ont i halsen igen. Men det är väl så i dessa tider då man arbetar med kidz kan jag tänka mig. Tycker alla går runt & snorar och har sig. Kom hem från jobbet för 1h sedan, har hunnit diska & duscha, så nu har man hela kvällen framför sig.. ska laga mat också. { Stuvade makaroner & korv }. Har väl inte varit min dag idag precis, men jag får försöka se possitivt ! :)
 
 Tror jag får ha extra mycket tea-time, för att underhålla halsen en smula :)

#Nattifnattilingonlock

0
Nu har jag bäddat ner mig , börjar klockan 09.00 imorgon, och ska ha halloween firande på jobb med kidzen, så man får se till att vara utvilad ;) { kan bli rättså livat}. 
 
 

#Wedding

0
 

#Halloween

0
VAD SKA NI GÖRA PÅ HALLOWEEN ?
 
 
 

#Chockolate chip cookies ♥

1
- Det där med att baka har aldrig varit min grej.
Mamma trodde jag skämtade när jag smsade henne : Vad menas i ett recept 1 äggula & 1 ägg?  Fick ett logiskt svar : 1 helt ägg och äggulan från 1 ägg. 
Senare ringde hon och frågade hur det gick med äggen & trodde jag var ironisk.
~ Nej mamma jag var seriös ~
 
Jag fick iallafall ett ryck att testa på något jag aldrig bakat förr, de enda jag kan baka är kladdkaka. haha. Men resultatet på mina Chockolate chip cookies blev succé. :)
 
 Recept

4 ½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
150 gram margarin
½ dl rörsocker
3 ¼ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 äggula
100 gram vitchoklad
100 gram ljuschoklad 
20 stycken smarties {godis}

Gör så här:

1. Smält smöret.

2. Blanda rörsocker, strösocker i en skål.

3. Sedan blandar du i vaniljsockret, ägget och äggulan och vispar ihop så smeten blir slät.

4. Blanda sedan i mjöl, bakpulvet och saltet, rör ihop till en deg.

5. Hacka chokladen { eller vad du nu vill ha i, går även med nötter}

6. gör sedan bollar av degen, du kan själv bestämma storlek, jag rekomenderar mellan. & lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Sedan plattar du till bollarna ordentligt.

7. Grädda i mitten av ugnen i 170grader i ca 15 min. & låt dem sedan svalna.

 

Lätt som en plätt !

 


#Städning

2
Det känns alltid så bra efteråt.
& jag kan ju säga att det behövdes.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig till affären & handla mat och saker till bak. { som förmodligen kommer bli min kvälls-syssla}
 
 
 

#Kawasaki

1
- världens bästa skor -
 
 

#Onsdag

0
- Som vanligt på mina lediga dagar så sover jag lite extra länge ;) Men jag är uppe iallafall & har nyss käkat frukost och ska bara hitta kraft till att börja sanera hela lägenheten { Men det går sådär }. Har lagt upp en plan iallafall, för att dagen inte ska bli så långdragen så ska jag ta de lite lugnt på soffan i en eller två timmar till sen så kan jag börja, för sen är det inte många timmar innan D, kommer hem ;)
 
Det mest dryga nu på morgnarna är att där är en massa byggarbetare i grannhuset som renoverar, och de börjar väsnas alltför tidigt, men jaja, what to do? ;)