HEJ HÖRBY

0
Hur underbart är det inte på en skala ? Äntligen blivit hörbybo igen.
& jag tycker det känns mongo att ha flyttat hemifrån men ack vad skönt säger jag bara.
Ska alldeles strax möta upp systeryster, som kommer på besök, :) myspys. Ska bara komma på vad jag ska bjuda på till lunch, hmm?!
VILKEN KVÄLL

0
- Kvällen blir helt klart godkänd :) Började med att jag körde in om hos mamma, då jag hör en fot som stampar hela tiden, när man kommer in i huset har mamma på sig ytterskorna och ser helt förskräckt ut. Ja då är det en mus i huset, så skorna var för att om dem dök upp igen kunde hon springa ut ur huset snabbt , ;)  haha jag tror jag dör.
sen blev det att käka med vänner , ♥ & kolla tv , super mysigt.
Imorgon gäller det .

FREDAG

0
- & som vanligt somnade jag sisådär 04.30 imorse. Men ja, tur det blir ändring med det snart.
Ska alldeles snart slänka mig i duschen, för att sedan packelipacka det sista. För sedan ikväll blir det eventuellt middag med fina vänner , ♥ som man inte träffat på sisådär jätte länge med tanke på att dem vart i Norge !MYS HOS MAMMA

0
- har som sagt varit hos mamma med familj några dagar. Har verkligen vart underbart ♥
Och idag var det superduper mega bra väder , så jag tog faktist min kamera och gick ut & fotograferade lite. Men man kan ju inte påstå att jag är full av inspiration, snarare tvärtom :(

GODKVÄLL

0
- Har äntligen anlänt till Pappsen, slängt in en maskin tvätt och ska börja packa resten senare, just nu hittar jag inte orket efter det. Ska först och främst få något i magen, :) Sen ut med min vovve.

Annars blir det en soft kväll, kolla lite film och sånt, mysigt.D O N E

0

- Nu är det bara vänta & hålla tummarna. Låt mig ha tur denna gången !
Har precis varit i Hörby & handlat lite saker och ting nu inför flytten , kul faktist. Men känns helt mongo med tanke på att nu ska man leva själv, och måste införskaffa sig allt, haha. Men det ska nog lösa sig så småningom.
Ska alldeles strax packa ihop alla mina saker för att bege mig hem till pappa, för att packa allt det sista och tvätta upp all tvätt :) & sörja att jag ska lämna mitt rum nu , :'( Känns tungt som fan.


TORSDAG

0

Det kryper i min kropp, jag känner mig innestängd. Hoppas att någon kommer öppna snart?!
Nu sitter jag här, ensam, trött & övergiven känns det som, men så är det inte. Har spenderat hela veckan hemma hos mamma, ♥ Men ikväll är det dags att bege sig mot nya mål. Ska hem till pappa och packa allt det sista, för i helgen flyttar jag , på riktigt. Hur underbart är det inte egentligen?

Jag hoppas iallafall att ni mår bra.


28 dagar, sen är det Thailand som gäller !It Takes A Fool like you

0
R.i.p ♥

Du finns i våra tankar.
Livet är bara så förbannat orättvist.
Med glimten i ögat fick du oss alltid skratta
att du inte längre finns kvar hos oss är svårt att fatta


Ska alldeles strax lägga mig, trotts allt en dag imorgon, måste samla kraft:)