#otur

18
Har varit allmänt trött hela dagen, blir nog lätt så när man haft låånghelg.. Jobbat som vanligt idag. & efter jobbet svängde jag inom Amanda för att sola & snacka lite skit.. - Alltid behövligt när man inte träffats på ett tag. Slutade dock med att jag fick en pigg i foten & än har jag inte fått ut den. När jag väl kommer hem & ska laga mat, vad tror ni då händer? - Jo det ska jag berätta för er.. jag brände hela långfingret på plattan... Fy fan vilken smärta.. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova. 
 
Hoppas på en bättre dag imorgon.
Puss
 

#MotGöteborg

1
- & där var den helgen slut. Känns sådär, får alltid lite resfeber när jag ska lämna min familj :( Men hoppas jag träffar dem snart igen. Att träffa sin lillasyster kan bli svårare då hon valt att bosätta sig i Luleå ! 
 
Sitter förtillfälllet på tåget hem till Göteborg, skit tråkigt. Rastlös, stressmage, hungrig - fick köpa mig ett kexchoklad & en cola. Satt där de skulle.  Något jag längtar efter mest är en varm skön & lång dusch sen att bädda ner sig i sin egna säng. BORTA BRA MEN HEMMA BÄST ♥
 
 

#PåskISkåne

1
 
- herregud vilken dålig uppdatering. Men nu på den senaste tiden har det verkligen inte funnits ork & tid till att blogga.
Sen har inspirationen varit på noll & sist men inte minst har jag inte haft någon dator då den gått sönder. Men fick en dator av min morfar så nu kanske det sker en liten bättring med bloggandet;)
 
Förrillfället sitter jag i Skåne hos min underbara familj. Vädret är på topp, 19 grader har det varit idag & jag har jobbat på brännan..:)! Imorgon bär det av hem till Göteborg igen.... Känns sådär om jag ska vara ärlig. Men det är tur att man har det bra när man väl träffar familjen :) .