TRÖTT

2
Idag har jag faktist införskaffat mig en ny dator , :) Lite glad är man allt. Med tanke på att den andra kan man så gott som slänga i väggen . Men iallafall Nöööjd är jag. Nu är jag väldigt trött, och ska fixa mig inför natten, men innan det ska jag göra matlåda tills imorgon  { vilket kommer bestå av mackor, som vanligt } ! Morgondagens planer :

♥ Gå upp 06.15
♥ ut med vovven, samt packa väska till jobb
♥ efter jobb blir det att tvätta , packa & städa
♥ Hinner jag ska jag bege mig till mammas och deras hus som dem får tillgång till imorgon !GODNATT

ONSDAG

0

Men konstigt nog känns det som Torsdag , vet inte varför? Iallafall, kom hem från jobbet för ett litet tag sedan och slängde mig snabbt i duschen. Ska göra mig iordning strax, för sen ska jag fixa en liten hemlighet . :) Men vad får ni reda på ikväll , :)


GODNATT

0

sådär ja, nu har jag fixat & trixat med min systers blogg, . & ska faktist bädda ner mig i sängen , för nu börjar ögonen korsa sig. Om inget annat kan ni ju checka min systers blogg , → Nina ← .
Wihooo hoppas morgondagen blir som jag tänkt mig, vad som ska ske, säger jag inte utan det får ni reda på imorgon isåfall, annars får ni väntaaa :)


Mitt mystroll till hund ♥


VILKEN KVÄLL

0
Precis kommit hem från Farmor & Farfar :) Har varit enormt trevligt, det bjöds på god mat & efterrätt { Heta räkor med ris, samt kladdkaka glass & hallon ! }. Sen blev det en heldel kortspel, och ja man vann ju en runda, så lite tur har man allt i spel. Fick även träffat mammi m.f , saknar ju dem väldigt mycket !

Har även lånat mammas och deras mobila bredband, så nu kan man sitta vid datorn på ditt eget place , { hur spexat är inte det egentligen ? } haha! Har precis fått igång det och det fungerar som det ska , :) Nu ska jag fixa ihop lite till min systers blogg, sen ska jag faktist sova, det är trotts allt en dag imorgon , :) ska gå upp 06.00, för ja man börjar ju 07.00, :)

Jag har världens bästa syster ♥


TYPISKT MIG

0

{ låt mig berätta kortfattat } jag har en tendens att alltid göra bort mig.. Får börja med att berätta att när jag började jobba på jobbet så första dagen beställde dem jobbe byxor & tröjor. Men de var bara byxorna som kom direkt, tröjorna tog det 9 veckor för ..
Och idag kom tröjorna. Och nu de senaste dagarna eller ja sedan igår har jag haft en Ullared tröja, så har dem i packen kallat mig OLA-EMMA { Istället för OLA-CONNY } . Och idag när jag skulle gå hem, så sa en av killarna : HEJDÅ EMMA-CONNY.  Jag: Imorgon kommer jag inte ha tröjan på mig, bara så ni vet. En av killarna : Wohoo, då kommer här vara fullt av killar i packrummet imorgon..
Jag fick det att framstå som att jag inte skulle ha någon tröja på mig överhuvudtaget, men jag fick ju mina riktiga arbets tröjor idag., Haha å fel allt kan bli.

Nu ska jag hoppa in i duschen & sedan bege mig till Hörby .

Finns det något mer ni vill se på min blogg? kom med förslag?


L U N C H

0

Är hemma på lunchen, har varit ute med min vovve, samt fått något i magen. :) Så får flexa i typ 10 minuter, än sen. Bara att jobba in 10 minuter extra.
Efter jobbet blir det snabbt hem , duscha och göra vid mig sen ska jag bege mig till Hörby för att hämta syster, för att sedan åka till Farmor & Farfar , ska bli mysigt .

 Vi hörs !


Dags att tänka på refrängen

0

Har precis hällt upp ett glad nyponsoppa, mums ! { fast ska jag vara ärlig, var inte detta märket på nyponsoppan jätte god } ajja, bättre än inget. Ska strax ut med min vovve för att sedan krypa ner i sängen och sätta igång filmen. { om jag orkar, annars lär jag somna }, ska även ringa ****** , innan jag ska sova !
Imorgon har jag bestämt mig för att börja jobba 06.00, inte jätte lockande, men det är så förbannat skönt att komma hem tidigare. Speciellt när man har planer inför dagen, och imorgon är en sådan dag. För jag ska köra och hämta Lillasyster, för att vi sedan ska bege oss till Farmor & Farfar för lite mys , :)

Godnatt


Får bli bilder på min bästa vän, som jag saknar så det nästan gör ont !
Jätte jobbigt att bo långt från varandra , eller { långt är det inte, men det blir långt i längden } .
Längtar tills jag får träffa henne, för hon är det bästa som hänt mig på äldre dagar . .Future

0


In
your eyes, I see a light.
A light, for our future.
A future full of happiness.
Happiness to be together with you.
Together with you I am strong.
Strong to share both joy and sorrow with you.
When you feel sad, I will comfort you.
When I comforted you, I'll take your hand.
The hand that will guide us through life ...