BAL 2010 <3

6

ONSDAG

3

Dagarna bara rinner iväg, skrämmande . Kom hem för ett tag sedan från Malmö, har varit hos Frisören, och testat balfrisyren en sista gå gång. För på Lördag smäller det. Jag är super nöjd. Så just nu håller jag på att städa på rummet, tyckte det behövdes, så ja hade som sagt inget val. Blir alldeles snart mat, är riktigt hungrig, även godis sugen. VILKET INTE ÄR BRA!. Men man är bara människa en gång.


HÖRRENINI ! DE KOMMER SNART UPP EN TÄVLING DÄR DU KAN VINNA EN KLOCKA!


TISDAG

1

& allting flyter på som det ska! Idag var sista dagen seriöst i skolan, vi hade våran avslutnings musikal, eller vad man ska kalla det. Det gick faktist bra. Sen fick jag reda på idag att jag har fått 4 vg kanske 5 detta året, och resten G. Med tanke på att jag varit riktigt skoltrött så är jag riktigt stolt över mig själv. Så sammanlagt när jag går ut, så får jag 9 eller 10 vg :) om jag räknat rätt.. Inget att klaga över tycker jag.

Nu är jag ledig onsdag och fredag, på torsdag ska vi träna inför studenten (: klassen ska sjunga, medans jag ska vara ljud & ljus tekniker, suck. Men har inget annat val... Imorgon ska jag in till Malmö, för att gå till frisören, testa balfrisyren en sista gång innan balen:)Min princessa


GODNATT

10


gammal bild:*
Jag har varit irriterad nu senare ikväll, för att jag blev utelåst !suck. Fick cykla till P & J, låna deras toalett, annars kunde de hänt en olycka, och jag ville inte riskera något sådant. Nu är jag på lite bättre humör iallfall. Med tanke på att jag bara tänker framåt, de är snart bara 9 dagar kvar alltså det låter sjukt? nyss var det 200 dagar till studenten, man firade de på ngt sätt, men nu är de siffran 9. gud alltså,.

Fick hem brev om mitt jobb idag, härligt värre, börjar vecka 25, det är om 1 månad idag ! Känns väl hyfsat bra om man säger så. Och på lördag är det bal, jag längtar sönder !HAPPY FACE

11

Så här glad har jag verkligen inte varit på länge ! Har fått reda på att jag blir godkänt i alla ämne, eller ja vissa ämne har jag högre betyg i :) Blev att redovisa på svenskan idag, gick riktigt bra tyckte jag ! Sen efter skolan höll jag Louise sällskap, gjorde lite ärenden ! Och nu sitter jag här, har precis käkat lite. :) Väntar på att klockan ska bli 18:00 så jag kan gå ner och sola : )


PusssDenna väskan är så jävla läcker


MÅNDAG

5

Detta är sista måndagen jag går till själva "skolan" , om en vecka idag så börjar student veckan. Kan man mer än längta? Så nu sitter jag nere i bildsalen för sista gången i mitt liv, tror jag ! Åhhh det börjar närma sig med stora steg. Onsdag Torsdag och Fredag är jag ledig, eller ja på Torsdag måste jag till skolan för att träna ljus & ljud teknik, för på studenten ska jag vara ljud & ljus tekniker ! *  suck  *


KOLLA, DET ÄR ETT MÅSTE

3

SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!


 Kan verkligen inte låta bli att visa denna !
KOLLA


HÄRLIGA SÖNDAG

0
Började med att man sov typ halva dagen, sen ringde P & J, och sa att dem skulle bjuda på frukost, så upp och ta på sig sina kläder, helt ofräch var man , men ändå. Dem bjöd på scones, och massa ott pålägg ! Sen kom vi fram till att vi skulle åka till Västra Hamnen i Malmö,  käka glass på ITALIA. Det är äkta italiensk glass, riktigt gott måste jag säga. CITRON glass blev de för min del. Sen blev det en runda in på MC DONALDS! haha När jag kom hem somnade jag , vaknade när det ringde på dörren, då var det Jonathan,. Så vi redde ut det som hände igår.Tänka på refrängen kanske?