#HardWorkWork

21
- Fick snålskjuts halvvägs till jobbet idag, det var iprincip bara raggardusch & på med kläderna { Då jag sedan som vanligt gjort ett fett misstag - KLÄR mig alltid för varmt när solen väl dyker fram under dagen }. Tja hela dagen har jag känt mig obeskrivligt nastypasty, men vilken tur att man alltid får god respons av barnen på jobb. Efter jobbet, begav jag mig till stan för att möta upp E, för att ta oss en spontan promenad, alltid lika trevligt. Sen blev det en vända inom gymmet, phuuu säger jag bara. Kändes bra med ett överkropps-pass, men usch vad klen jag känner mig. Sen blev det att slänga ihop mat & tvätta två maskiner tvätt, { snart så är mitt berg av kläder upptvättatt,}. Ska strax krypa till sängs och fortsätta kolla på filmen som jag somnade ifrån igår.
 
 
 
 

#TimeToSleep

14
Dags att sova, eller klockan är inte sådär jättemycket än?
Kanske kolla en film, japp får nog bli så.
Känner att träningsvärken smyger sig på sakta men säkert. Frågan är om jag kommer kunna komma upp från sängen imorgon ? - Återstår att se !
 
Imorgon blir det jobb, sen ska jag ett ärende i stan och ska avsluta tisdagen med träning tänkte jag. Åker ändå förbi det på hemvägen, så vad finns det som stoppar mig ? - Latheten kanske ? Men nej nya bullar för Mrs Weman :)
 
 
 
 

#EstoniaPart1

9
Som sagt nu är det ett bra tag sedan jag var i Estland - Tallin. & har lovat er bilder sedan resan. Och nu när datorn äntligen fungerar igen så har jag haft möjlighet att kolla igenom bilderna, och välja ut de bästa som jag vill ni ska se. Själva Tallin i sig var väl inte världens bästa stad, utan "Gamlastaden"  en del av själva staden, var otroligt vackert. Hyfsat god mat, kanske inte vad man hade förväntat sig efter allt man hade hört ?! Eller så kanske vi bara hamnade på fel ställen.. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Monday

9
Idag gjorde jag en fuling, jag tog en ledig dag. Eller fuling & fuling, jag tycker jag är värd det i alla fall.
Blev en sovmorgon & en stadig frukost. Hunnit städa i min ena garderob, diskat & plockat undan sedan helgens bravader. Nu ska jag packa träningsväskan och bege mig till gymmet, hyfsat omotiverad men grymmaste passet på ingång,. På hemvägen blir det att handla, { tråkigaste som finns }.