#Enheltfantastiskkväll

0
Vilken super duper mega bra dag, men absolut kväll. Började med att Madde m.f anlände till kortedala. Jag introduktera hur allt fungerade i lägenheten osv. Sen blev det att bege sig och hämta bilen i landvetter för att åka tillbaka hem till Kortedala, för att göra vid sig. Sen blev det en mysig middag ute med Madde & Philip , på bryggeriet ! { Topp kvalitet } . Så är ni i Göteborg så kan jag starkt rekommendera det :). Nu har jag däckat i sängen,  trött är man allt. Imorgon blir det ännu mer festligheter, för att fira Andreas som fyller 24 år :) Då jag tagit initiativet att laga mat, vi får la se hur det går, känner
lite press med tanke på att han är kock ;)
 
Godnatt
 { orkade inte vända bilderna }

#newin

0
Tycker fortfarande garderoben ser naken ut, så jag jobbar på att fylla ut den så gott det går. & jag har nog lyckats efter att denna semestern . Dock kan man aldrig få för Mycket kläder & inte skor heller för den delen ;)
 
Linne - Gina Tricot - ord pris 199:- - Rea 49:-
 
Skor - SkoPunkten - ord pris 199:-/st
 
 

#värdelösasömnlösanatt

0
Bläää klockan är 02,35 & jag är sömnlös. Gick och la mig redan 21.30, har alltså legat och vänt och vridigt mig i 5h,. ÄR DET KLOKT? 
 
Det har varit dåligt med uppdatering från min sida, då mitt schema har varit väldigt spikat. Träffat arbetskollega, shoppat, träffat Gabriella, shoppat lite till, städat & lite smått och gått. Och i helgen ska jag hyra ut lägenheten till en gammal gymnasiekompis & Hennes familj:) så det blir att gå ut och käka med dem imorgon kväll.  Ska faktiskt bli myspys. 
 
 

#räddalarmasläck

0
För en gångskull, efter helgens bravader gjorde jag något förnuftigt. Gick och la mig vid 21-tiden, för att försöka ställa om kroppen då jag lagt mig så sent varje dag under
hela semesten. Så för att inte sova bort hela dagen imorgon så la jag mig i tid helt enkelt. Men alltid är det något.  Jag vaknade av tunga fotsteg i trappuppgången, vilket kändes jävligt fel då det aldrig låtit så innan
 och speciellt inte 01.00 på natten, stunden efter blev det en jävla smäll, utanför lägenheten {vågade dock inte kolla
ut} somnade om en sväng, vaknade till igen av att jag trodde jag fått tinitus, lite smått panikslagen, ;) några minuter efter kommer det 4brandbilar och polis till grannhuset,. Helt spooky enligt mig själv.
 
Ikväll blev det en runda in till stan för att käka middag med några vänner ,. För att lyxa till det eller iallafall vad vi trodde, så tog vi en av de finare restaurangerna. {Dock kommer jag inte på namnet}. Fine - personalen var super trevlig, själva uppbyggnaden av stället var hur mysigt som helst, . Men det var under all kritik,  för det första tog det super långt tid innan man fick sin mat. För det andra var deras Lax som jag tog extremt torr.  För det tredje var tagiatellen {pasta} helt bränd på vissa ställen. & för det fjärde när vi ville ta betalt tog det en evighet att få notan. Så nej tack - dit ska jag inte igen.
 
Nu ska jag minsann försöka sova igen, kände att jag iallafall var tvungen att skriva av mig lite så här på nattkvisten. Imorgon blir det en fullspäckad dag.
 
 

#utandinaandetag

0
Ska alldeles strax in på deeeejt i stan efter en dag på stranden,  eller Landvettersjön ska jag kanske tillägga. Hela veckan blir det till att sola då dem lovat mellan 24-28 grader hela veckan:) mindre kul för dem som ska börja jobba imorgon:) Själv har jag 2 veckor kvar på semestern. 
 
 

#jagälskarsommaren

0
Precis hemkommen från stranden, .. årets varmaste dag är idag. Jag njuter så det står härliga till. Ska alldeles strax hoppa in i duschen för att sedan bege mig till ett par vänner för grillning och vindrickande :) Man får passa på att njuta av sin ledighet helt enkelt .. 
 
 

#sommarsommar&sol

0
Wooow, helt plötsligt blev vädret helt perfekt. Tror jag ska inta possitionen i solen alldeles strax. Har precis vart i Partille och handlat frukost { Sent som vanligt }, blev även en runda på systemet, stod och vela ett bra tag, men tillsist bestämde jag mig för ett röd vin, men om det är gott, får kvällen avgöra ;)
 
 

#Typomöjligtattsova

0
Vaknade nyligen med ett ryck, pigg som bara den. Får väl försöka vrida och vända mig tills jag somnar om :) för att gå upp redan är lite för tidigt för min smak.
 
Och besviken blev jag när jag kollade ut, det blåser och solen kollar fram lite då och då. `Jag vill ha vindstilla och 27ºc` lite mer min stil. Ikväll blir det kalas för hela slanten. Och innan dess ska man hem om för att frächa till sig & fixa några ärenden.. :)