SAD

0


TORSDAG

0

Har just gått på lunch på jobbet ! Man kan inget mer än att älska vädret, { jag gör det för engångsskull! Slutar 16.00 idag, sen blir det hem och slänga in en maskin tvätt & kanske övertala en viss person , att vi ska åka till NOVA? { shoppingcemter för er som inte vet } för behöver handla lite new stuffs! & presenter !


Underbar morgon

0

Är påväg till jobbet, men man kan inte påstå att det är varmt! Men jag vill faktist inte använda vinterjackan än, för då vet jag en som kommer frysa när vintern väl kommer ;)
Som sagt somnade sent igår , varför vet jag inte ?! Har börjat ta berocca, & det har gjort att jag blivit mycket piggare! Puss på er


Testing testing

0

Ligger just nu i sängen och har laddat ner den efterlängtade appen blogg.se ! Som man väntat på den.. Ska ju upp om några timmar så det är väl påriden att man ska sova nu?
Godnatt


HEMKLICKAT

0
KUNDE INTE LÅTA BLI !

LÖN LÖN

0
Konstigt nog, ? har jag överdrivet mycket pengar kvar denna månaden & det ör lön på fredag.
Kan inte bli bättre, den som spar han har. Eller hur brukar man säga?

DAGEN DET !

0
BOOOM..
fy fan vad jag bölar.
Är det konstigt?
Nää..
Vad har jag gett mig in på?
Den frågan ställer jag mig själv nuförtiden dagligen.
Kommer jag klara det?
VAD TROR NI ?


Precis kommit ut ur duschen, sitter här i min morgonrock, iskall om fötterna { ingen blodcirkulation ? } ! Ajja, ska väl så småningom krypa ner i sängen, försöka vila kroppen ! För nu kallar jag mig hårt arbetande.. ;) hihi ! Fast det slutar alltid med att jag somnar sent, & har jätte problem med att komma upp på morgonen, men när jag väl är uppe så fixar allting sig, & TUR är väl det.


TISDAG

0
kan knappast blivit en bättre Tisdag, började med JOBB, efter det begav jag mig hemåt för att duscha & göra mig iordning för att sedan ta bilen till Hörby för att käka med Galina, :) Super gott,. Blev en massa prat, { vilket var behövligt } . hihi sen blev det myspys med fiffi & anna, .. Attans vad jag saknar mina vänner, ♥ Hade jag haft all tid i världen hade jag träffat allihopa. Nu ska jag bädda ner mig i sängen med min vovve.