#SnapChat

40
 
Vad heter ni på snapchat ?
 

#DamnIt

27
Godkväll 
 

Nyss bäddat ner mig i sängen & ska alldeles snart sätta på en film { fast vilken vet jag inte än , då det känns som om jag sett iprincip alla filmer som finns }. Sen Serien Rena Rama Rolf har man sett allt för mycket, annars hade det varit en super bra lösning ;)
 
Har ni förslag på några bra filmer ? 
 

Imorgon blir det jobb mellan 07.30-12.00, för sen har jag tagit ledigt för att bege mig till Skåne för trevligheter!
Men ? jag orkar inte packa ikväll då jag inte mår hundra, så det får bli morgondagens projekt ;)
Det har även blivit träning i veckan, idag har jag min vilodag, extremt skönt då jag har värk i hela kroppen;)
 
 
 
 
 

#25ÅrsFest

36
Godkväll ♥
 

tjaa, hur var det nu med denna uppdatering, - Piss kass värdelös! Men jag gör så gott jag kan. Har varit mycket att stå i, innan helgen som var ! I Lördags blev det pardeeeey, då min kära Daniel fyllde 25år och detta firades med släkt och vänner. - Kort och gott Lyckad kväll.. & tro det eller ej, men jag tog på mig något , som blev en utmaning för mig själv. Jag har väl aldrig varit den händigaste när det gäller att stå i köket. Jag tillagade all mat { Och det blev , utan att skryta en succé }, men något som förvånade mig mest det var att jag blev så fruktansvärt nöjd med TÅRTAN.. & fy tusan vad kul det var. Efter 2h blev resultaten .... Bam baaaam !
 
 
 
Lite andra bilder ifrån kvällen :)
 
 
 
 
 
 
 

#Kettlebell

30
Varit rökfri i 2 veckor !
 
- Hejja mig. För första gången under min "rökperiod" { 6 år } så är detta första gången jag verkligen känner motivationen att hålla mig ifrån skitet.Har försökt sluta flera gånger,  har klarat mig någon dag, sen blir jag bara deprimerad och på allmänt dåligt humör. Men denna gången har jag inte känt sug en enda gång, jag håller dock på att spy såfort jag passerar någon som röker, eller när man sitter på bussen och där kommer in någon som precis har rökat. Så alla ni som rökar, - Sluta i tid !
 
 
Idag har varit en känslosam dag, men för att komma på andra tankar så begav jag mig till gymmet - Blir helt enkelt avkopplad i den miljön . Man glömmer alla bekymmer för stunden :)
Blev ett rejält köttpass för ben & rumpa .. Gav mig även på Kettlebell, wooow så kul det är. Det krävs en viss teknik, och snart så sitter de där :)
 
Någon som testat Kettlebell ?
 
 
 


#PracticeMakesPerfect

19
M å n d a g 
 
 

- Ledighet kan vara skönt ibland, men idag kände jag inte alls för det. Ni vet när man rent ut sagt nästan börjar klättra på väggarna, det kliar i fingrarna & kryper i hela kroppen. Det bästa man kan göra när denna känslan uppstår, det är att räkna får och försöka somna om igen.
Men som tur var fick jag ett skäl till att åka in till stan idag, - Blandade känslor..
För er är detta rena rappakaljan, men idag är en sådan dag där jag behöver skriva av mig.
 
Idag kom jag inte iväg till gymmet, - men nej inte har jag ångest över det. Istället åkte skivstången fram.
Det blev att träna teknik "Marklyft" & "Squats"  { Är man nybörjare så är man, men fasiken vad kul det är. } men det slutade ändå med att jag var genom svettig, och känner redan att det kommer kännas i kroppen imorgon.. 
 
 
 
 
 
 

#That'sIt

40
Godkväll 
 

Och som vanligt har helgen sprungit iväg med stora steg! Man kan väl inte påstå att man har söndagsångest.. Tvärtom, ny vecka, nya möjligheter :) Har även hunnit med massvis i helgen, Städat, tränat, träffat vänner & även handlat och börjat fixa inför min sambos 25års fest på Lördag ! { Man skulle kunna tro att det ska vara bröllop! }
 
 
♦ D A G E N S - H Ä N D E L S E ♦
Håll i hatten..
 
Jag & min sambo gick med två blåa ikeapåsar { ni vet sådana man oftast kanske har tvätt i } fyllda med pantburkar. Pantade & handlade kvällsmat. Påvägen hem, ser vi två polisbilar intill vägkanten på den sida av vägen som vi gick på. Ju närmre vi kom, hörde vi att en liten flicka verkligen skriker ,av ren panik. När vi passerar polisbilarna, sitter den lilla flickan i passagerarsätet i en vit volvo { lägg märke till detaljerna ;) }, bakom denna bil stod polisbilarna, kors & tvärs över vägen. Sen ute på vägen ligger där en man på marken & tre poliser sitter på honom, då han verkade väldigt våldsam.. & i handen hade han en pistol som poliserna sedan slet loss.
Mitt hjärta satt i halsgropen, det var riktigt otäckt.
Man tänker att det bara är sådant som händer i filmer, men nej, Välkommen till verkligheten.
 
 
 
 
 

#TroDetEllerEj

37
Gud vad min uppdatering är usel nuförtiden!  Men det har varit mycket på ingång nämligen. Först en helt super bra Skåneresa, sen drog jobbet igång igen.. Så det har inte riktigt funnits tid med att uppdatera .
 
Men iallafall,  kan ni tro det? - Emma Von Weman, har för första gången i sitt liv,  eller ja vuxna liv, fått inspirationen till att träna,. " För det första har jag aldrig tyckt om att gå till gymmet, då jag alltid känt mig ut-tittad, & tjock.". Nu skiter jag mest i vilket,  har folk INGET BÄTTRE ATT STIRRA PÅ, SÅ LÅT DEM; ) Jag går dit för min egen skull, för att se mig själv utvecklas, det är sjukt mycket teknik, & de finns så mycket att lära sig, & det är just det som gör motivationen :) Sen att man inte ser resultat direkt är en annan femma, (då jag alltid gett upp efter 1 månad) , men nu har jag en annan syn på träning & inte är det att gå ner
i vikt, utan för att må bra & bygga muskler :)
Kan väl även tacka min underbara mamma & min super hero till `pappa` ♥ ni inspirerar mig!  
 
Hur har er start på det nya året varit ?  
 
 
 
 

#LoveForgiveAndForget

122
Godkväll 
 
Sur, lättirriterad och allmänt gnällig - Välkommen Lingonveckan, du har varit efterlängtad "Not" !
Ja, jag behöver inte gå in på detaljer men ni förstår nog poängen i det hela.
Resepanik börjar jag få, på lördagmorgon åker jag ner till Skåne för att vara där tills måndag, ladda upp batterierna innan jobbet drar igång på Tisdag. Men sen kommer vi till dilemmat, Vad ska jag packa ? Har jag tvättat ? { nej, vilket jag redan är medveten om }, ska jag ta den stora eller lilla resväskan ? Jadu Emma, vilket världsproblem, för att vara borta två enstaka nätter.. 
Man skulle kunna tro att det är något slags krig i mitt huvud, konstiga tankar & förstår inte varför dem ska dyka upp mitt i allt,. Varför inte bara släcka lampan & sova..? Då morgondagen kommer bestå av det jag är bäst på .
 SHOPPING DELUXE 
 
 
FRÅGESTUND ! ♦
 
Fråga mig precis vad ni vill ?