Härliga Lördag

5

Herregud vad dagarna går snabbt, hinner knappt med i svängarna !
Har iallfall precis kommit hem från Eslöv, fick göra lite ärenden till familjen, bla. Jysk & ÖB. Med mej hade jag Johanna och Louise, väldigt trevligt ska jag säga. Blev en runda på MCdonkan, dock avskyr jag den maten över allt annat, jag vet inte man känner sig så FET efteråt. Men man får väl unna sig någongång! Har hunnit ducha också, ska alldeles snart iväg, eller ja om ca: 1h drar jag, och då ska jag vara färdig packad, hunnit gå ut med hunden och ja GUD vet vad! Sen blir det till att möta Ellen vid bussen för att sedan bege oss till Johanna.
FÖR TONIGHT är det FEST LIKE A HEST ! Och jag är riktigt sugen !


Underbara tråkiga Fredag

0


Nej tråkig kan jag väl inte påstå att den varit. Har varit hemma hos Emelie idag iallafall, kört häst & vagn,. Vi hade iallafall tur med vädret, inget regn så att säga! Sen har jag varit och stor handlat med familjen. Inte det roligaste men jag tycker jag har gjort en god gärning iallfall. Ska hämta Johanna vid 19:30 på ICA. Sen ska vi fixa något vi ska käka, sen blir det väl tjaaa? slappelislö kanske? För att senare tagga tills imorgon kväll då vi ska ut och svira eller det låter kanske finare med att Partaja... Nu ska jag väl sminka mig och frächa upp mig lite, ska köra om ungefär en timme så! Och fick precis meddelande på Facebook att vi skulle se film hos Mattias ikväll. Så ska checka med Johanna vad hon känner för ! :)Fredag

1

Äntligen fredag , inte för jag märker någon större skillnad på dagarna. Jag har alltid Fredag i mitt liv för tillfället. Precis käkat frukost, en väldigt "torr" frukost om man säger så. Inget pålägg hemma, . Men jag överlever.! Ska alldeles snart hoppa in i duschen, för att sedan göra vid mig och fixa lite ärenden i byn, samt köra ut en sväng till Emelie, men jag är så trött på detta vädret för tillfället, när kan solen komma fram? Om 5 veckor är det 1:a Advent, åhhh så mysigt. Jag älskar vintern så länga jag inte fryser som sagt ! Men stämningen är bara så bra.


Vad ska ni hitta på idag?


Kan inte sova?

0

 Åhh varför kan jag inte sova? Tankspridd kanske?! Man börjar fan undra. Med tanke på att jag ändå var uppe i hyfsat god tid imorse, fast dock har jag iprincip bara slappat & slöat hela dagen. Hunnit med att se 2 filmer iallfall, duschat och varit på promenad med hunden min. Men inget sådär komplicerat. Nu har jag iallfall bestämt mig för en sak, nu är det slut på "arbetslösa/arbetssökande" EMMA! Ikväll tog jag tag i det hela, och jag har gett mig fan på att jag ska ha de där förbannade jobbet. & de kommer jag få.. eller det kanske lät lite väl egoistiskt? Men ja jag har lärt mig att man ska se de hela jävligt possitivt om man ska lyckas.Natti-Fnatti-Lingon-Lock

0

Nu ska jag faktist gå och knyta mig , det är faktist en dag imorgon också. Hoppas verkligen på bra väder, för då ska jag ta bilen ut till Emelie för att umgås med henne en stund! Sen imorgon kväll ska vi ha min favoritmat vilket innebär Sushi mumsfilibabba säger jag bara ! Ska även skicka iväg cv & personligtbrev imorgon.Sen på kvällen blir det att hämta Johanna på jobb och ha en liten sådär myskväll tillsammans med henne med film & Ben&Jerry glass, kan knappast bli bättre! Sen måste jag se till att mina kläder är tvättade tills Lördag, för då blir det PARDEEEYYYY på högsta nivå.. Dock suger det att Lilla Elin ska uppåt landet, denna helgen. Men ja vi får se till att ta igen det snart igen !


Tänka sig vad tiden bara rinner iväg ! snart 5 månader sedan vi gick åt vars ett håll!

Godnatt!


Varför ska jag behöva lida?

0

De senaste 4 åren har varit dem bästa åren i mitt liv.
Eller 199 veckor om jag ska vara exakt!

Jag gjorde ett val att tillbringa mina dagar med en helt underbar människa. Tro inget annat !
Jag har många minnen tillsammans med honom, och dem kommer allid att finnas kvar, vad som än händer. Jag hade inte varit den människan jag är idag, om inte han funnits vid min sida.
Så är det faktist. Och ja, vi svor på evig kärlek, och jag trodde verkligen att det skulle bli så, för allting, exakt allting kändes så perfekt. Och jag har aldrig känt den glädjen med någonannan som jag har gjort med dig. Vi har iprincip gjort allt man kan tänka sig tillsammans, skrattat, bråkat, gråtit, shoppat, varit på semester, festat, kört moped, fått bensin stopp mitt ute på en motorväg, jaa vi har gjort en massa galenskaper tillsammans. Och vissa saker kommer jag inte ens nämna, för det stannar mellan dig och mig bara ;) ett ex: ditt rum+en pet flaska med en viss sorts dricka + soptunna = HEL GALET, och skulle aldrig få för mig att göra något sådant med någonannan än dig! Men man kan faktist inte själv styra över sina känslor. Känns det inte rätt,  om man mår dåligt jämt och ständigt för att vara uppbunden tillsammans med någon, så fungerar det inte. Och det har jag själv märkt, och jag gjorde mitt beslut efter många om & men , jag har verkligen försökt, jag har verkligen det! Men för det är du inte glömd, och jag kommer aldrig att glömma min livs första kärlek, Inte en chans! För du är speciell för mig, och du har din plats i mitt hjärta, med alla minnen, alla fina ord du sagt till mig genom åren! Och bilder finns det gott om, att vi en gång har haft det så förbannat bra, och det gör mig så fruktansvärt lycklig. Du och dina fix ideer, på våran 1 års dag, hade du gjort värsta kalaset för oss mitt ute i skogen, hängt balonger mellan träden, dukat upp på en filt en massa god fika & våran favorit dryck "alkoholfri päron cider", och rätt vad det var dök det upp ett vildsvin och vi höll på att skita på oss båda två, men shiiet vad man garvar åt det nu efteråt ! Kärlek är faktist verkligen det bästa man kan få här i livet, men det kan även vara det värsta här i livet ! eller hårt kanske man ska säga, men man får väl se tillbaka på allt fint man gjort tillsammans ! Den 8 januari 07, det är en oförglömlig dag. Jag minns den som det vore igår,. Efter jag har varit med dig en heldag så följde jag dig till kompleterings-taxin, och de första du frågade mig var : Vad ska du göra i helgen? jag svarade : jag har faktist ingenanina, du då? du svarade: Jag ska umgås med dig, om du vill? Jag: JAAA!

Jag kommer aldrig glömma dig underbara människa !
Tiden med dig har varit helt fantastisk. Men det är dags, dags att se sig om här i världen. Men man vet inte vad tiden har att erbjuda i framtiden. Och jag vet att du kommer lyckas här i livet, för du är bra riktigt bra!
Vad är det man säger? Gammal kärlek rostar aldrig !

Kärlek är som en duva, håller man den för hårt kvävs den,
håller man för löst flyger den bort.

 Våran låt ♥
UPP & NICKA , SOCKERDRICKA

1

Som ni kanske ser så har jag inte sådär mycket tid till bloggen längre.
För det första har jag tappat suget något så in i hoppsan, sen så har det hänt en del i mitt liv för tillfället.
Men jag försöker se framåt, och inte stanna kvar på ett ställe. .. .


IDAG FICK JAG MITT KÖRKORT!

4

& JAG ÄR GLADARE ÄN GLADAST!