P.S I LOVE YOU

25

BRA ELLER VAD`? Jag har hört att filmen P.S I LOVE YOU, ska vara jätte bra. Så därför blev jag väldigt sugen på att se den nu ikväll. Så ska alldeles snart bädda ner mig i sängen, . Gud kommer kännas helt konstigt, att sova., Har ingen dubbelsäng längre , suck. Det blir trångt för mig och min kära hund. Men det fixar vi ! Usch ångest på högsta nivå, skola imorgon, gud jag orkar inte , buuuh. Jag ska nog bli egen, vet ni varför? alla säger ju att fredagen är den bästa dagen i veckan, och visst jag kan hålla med. Men varför kan inte Måndagen vara den bästa dagen, jag menar då är det inte långt kvar till helgen. Fattar ni? haha


FRISÖR?

45

Varför valde jag inte frisörlinjen? Jag ångrar mig något stort, men som sagt, det finns inget att göra nu. Jag har precis klippt min mamma, och ja jag tycker om det som tusan. Och har alltid gjort det. Man är väl inte värdelös precis, utan faktist rättså duktig. hrmf ;) Ska alldeles snart hoppa in i duschen, känner mig lagom äcklig, sen blir det väl film-mys med familjen, eller något liknande :D Ska även packa väskan inför imorgon, goooosch jag vill ej.

NI HAR VÄL INTE GLÖMT ATT ANMÄLA ER TILL DENNA TÄVLING ,valfritt clip-on set från HappyHair .

Dock ska jag bara säga, snart börjar jag lägga in en massa bilder som jag tar med systemkameran, har verkligen inte haft tid på ett bra tag. Men jag kan erkänna bloggen blir bättre om man har massa bilder.BORTA BRA ...

16

Men hemma bäst, eller vad är det man brukar säga? Jag saknar min älskade prins, saknar hans närhet. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom . usch usch. Nu har jag precis beställt mat till familjen, gott gott med fet mat sådär på söndagsångesten. Sen ikväll går där väl förhoppningsvis någon bra film på tv:n ! Och nu återstår en lång och seg vecka i skolan igen ! , Varför inte ha lov resten av livet ? haha Nej nu ska vi inte överdriva.


mina älsklingar


SÖNDAG

12

Nu sitter man här med söndagsångest igen ! Lite smått tråkigt. Men det är bara att gilla läget om man säger så. Sitter här och väntar på svar från familjen om dem kan hämta mig idag. Men jag får inget svar? Ska ta med min min kära man ut på en promenad med mig och hunden, för just nu sitter han bara och nördar vid sitt nya x-box. Men jag kan väl bara glad för hans skull :) Ligger innen med världens huvudverk! Är det så konstigt? Med tanke på att både x-boxen och datan står igång. Inte sådär sunt om man säger så.

Jag hoppas ni mår bra idag?!I*M IN LOVE

6

Och ja , Melodifestivalen var faktist rättså bra ikväll, :) Iallafall bra låtar. Sen efter det blev det Bröllopsfotografen, verkligen den bästa filmen på länge måste jag säga !, Snart blir det Luftslottet som sprängdes, men först ska vi ut och kvälls kissa min lilla hund ! Lär bli en sen natt idag också! Kommer somna med bra samvete, vilket jag inte kommer göra imorgon, för på måndag är det SKOLA, jag orkar inte "!


JAG BLEV KÄR I DENNA LÅTEN!GODNATT

MELODIFESTIVALEN

15

Är hemma hos G nu, och vi har ätit en massa gott, och mer ska det bli. Dock har jag en speedad hund till tusen, hon tar kol på en, men ja det gör alla "småbarn" höhö . Det blir alldeles snart Melodifestivalen med G och hans familj. Egentligen är jag inte så förtjust i det längre, men det käns ändå som en tradition. Eller vad säger ni?

Ni har väl inte glömt min tävling i samarbete med HappyHair, där du kan vinna ett valfritt clip-on set syntet. För att komma till tävlingen ~Klicka här~ .LÖRDAG

11

Och jag mår riktigt dåligt, kan man väl säga. Huvudvärk som en get. Har sovit några timmar iallafall., Snart sticker jag och Bell till Gusten, (kul och se hur det kommer gå) med tanke på att miin hund är inte som alla andra, höhö. På tiden att hon vänjer sig. Sen blir det x-box spelande imed min kära pojkvän köpte det igår. Vi drog en snabb runda till Nova igår, och ja jag hittade iallfall lite, en kavaj och en annan slags tröja, sen fick jag även en väska av pojken, i försenad julklapp :* Så ja jag är nöjd, men känner att jag måste shoppa snart igen. Sen kom Cassandra och Sanne igår, då vi begav oss till SANDRA för att Sanne skulle tatuera sig, och shiiet vad bra det blev, jag och Cassandra ska göra det snart, måste bara tänka ut vad jag vill göra !

Hoppas ni mår bra?NATTIFNATTILINGONLOCK

65

Nu blir det sängen för min del. Drar rättså tidigt imorgon, hinner jag uppdatera så gör jag det !

Mpste bara lägga upp en extremt charmig bild.


Haha så jävla vidrigt måste jag säga. Vad tycker du/ni ?