ONSDAG

0

& det närmar sig med stora steg tills jag & Galina ska till Stockholm.
Om 2 dagar helt enkelt. Och klok som jag är , har jag kommit på att det kanske är läge att tvätta, så jag har rena kläder som jag kan packa ner i resväskan. Samt man får bara ha med sig 10 kg på flyget, och ja de där blir ett dilemma. Vad ska jag ha med mig? Vad ska jag inte ha med mig?
Men det fixar sig hoppas jag !

I lördags var jag och shoppade lite, fick ju fira att lönen kommit, det blev :

♥ 2 par skor
♥ Ett par byxor
♥ Mascara
♥ 2 par Frank Dandy trosor
♥ Klämmor till håret

Blev inte jätte mycket, men jag är helnöjd !

Sen behöver jag ett par nya "vardags" skor , så kollar runt på http://hollywood.se , där finns en massa snyggt.

Vilka tycker ni?


ÅHUS NEXT

0

Är hemma om snabbt för att fixa lite, sen ska jag bege mig ner till Vicke, för att sedan sticka till Åhus för att hämta min syster, sen blir det hem och VRÅL sova skulle jag vilja kalla det.
Fredag imorgon, och jag kan inte mer än att älska det !

HÖRS


TORSDAG

0

Godeftermiddag ♥
Jag hoppas ni mår bra ? Själv mår jag faktist utomordentligt, precis kommit hem från jobb. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för att sedan bege mig till lilla landet ingenstans (Hörby) i detta värdelösa vädret. Vad gör man inte för att träffa sina efterlängtade vänner?  Senare ikväll typ "23.00" ska jag hämta min syster i Åhus, vilket jag inte är jätte lockad över att göra med tanke på att jag ska upp klockan 05.00 imorgon. Men pappi och E , är bortresta så jag har ju "mamma rollen" hemma nu. Ajja.. Får ju tänka possitivt.

Imorgon ska jag , Mr x och Syster till Mammi & M, i stugan för att mysa. Har inte träffat dem på 3 veckor. Snacka om att jag saknar dem. ♥


TISDAG

0

Pigg Piggare and Piggast? hmm not !
Har precis vaknat, råkat sova i några timmar. Har ju inget annat för mig..
Ska iallafall slänga mig i duschen inom kort, måste bara hitta orken, samt borde slänga in en maskin tvätt eller två kanske tre? Men det får väntas till imorgon.. Sen blir det att kissa hunden och sen krypa ner i sängen igen, my new home, kan man ju nästan kalla det.

Inte nog med det, om sådär 10 dagar, beger jag & Galina oss upp till Kungliga huvudstaden, där vi ska skapa bravader, hehe shoppa och festa till de lite :) Sen träffa släktingar!

Annars är väl allting sig likt, jag jobbar & står i, pengarna rullar in som dem ska ! :)
Snart helg igen, och då ska jag försöka hitta på något kul.

 


SÖNDAG

0

Och just nu känner jag ångest, alltid på söndagar. Undrar varför?

Hel
gen har varit jätte bra, började med fredagen då det blev en riktig tjejkväll tillsammans med bästa vännerna. Tacos, och gott vin, kan ju inte bli bättre? Sen igår åkte jag, G, D, I, R, L & B till stranden, chillade , spelade kubb och hade det allmänt bra. På kvällen blev det en massa mys. Och nu har vi precis resarverat bio, BAD TEACHER ! Som vi ska kolla på ikväll. Tror det var 21.20? Kanske inte jätte bra tid med tanke på att jag ska jobba imorgon, men va fan? Lite fritid får man väl ha, inte sant?


TORSDAG

0

ÄNTLIGEEEEEEEN Torsdag ! ♥
Det bästa med denna dag är att det är 1 arbetsdag kvar denna veckan, sen tar jag mina saker och sticker ner till Hörby i helgen, för att spendera min fredag tillsammans med mina tjejer :)Dagen har varit bra, tiden går fort fram till lunch sen går det väldigt segt, men jag överlever ..
Nu har jag precis, veckostädat rummet, och ja jag kan ju inte påstå att där var rent någonstans, blir jätte dammigt med tanke på att jag har en liten hund som fäller ;) Iallafall nu är där rent som tusan.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen, "luktar apa" typ. Sen blir det att mysa med en jag tycker om.

 


EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

0

Precis varit & handlat på CG, blev schampoo balsam hundmat tandborste samt glass :) haahaa Det var utförsäljning på en sådan dyr glass som egentligen kostar 60:- eller något, betalade 15:- inte helt fel. Så det blir att tjocka sig och kolla film ikväll. Nu har jag snart jobbat i 3 veckor, och jag trivs något fruktansvärt, trodde väl inte det från början, men jag kan säga redan nu bättre jobb kan jag knappast få.  Så suck off mitt gammla sommarjobb , ;) ( Ursäkta lite upprörd ) ..
På fredag blir det att bege sig hem till hålan Hörby, klockan 17.00 ska jag hem till J****** för att färga håret, känner att det är på tiden , " bättre sent än aldrig " , sen på kvällen blir det matlagning tillsammans med brudarna, och några glas gott :) Sen på lördag blir det eventuellt stranden med MR X, om vädret tillåter. Får passa på att njuta på helgerna för mitt i veckan jobbar man och står i !

Jobbar ni ? Isåfall var ?J a g ä l s k a r d i g


HAHA JAG DÖR

0

Ibland kan man gå och filosofera för sig själv , och denna gången filosofera jag om :
- Gud vad äckligt det hade varit att trampa i hund bajs, blääää..
Två sekunder efteråt trampar jag fan ta mig i hund bajs, jag höll på att döö.

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och fixa mig för sen ska jag pappi och syster till CG ( City Gross ), stor handla står det på scemat , "eller inte". Jag ska iallafall handla schampoo balsam hårinpackning samt hundmat. Sen får vi se om man hittar något annat smått & gott.
Kvällen kommer bara bestå av säng säng säng & film film film, som det ser ut nu iallafall.

Måste avslöja en sak, som ni vet så beställde jag ett par nya skor & en väska. Sen igår klickade jag hem ytterligare en sak ,  kan ni gissa vad? :*
Ska ringa vetrinären imorgon samt barnmorskan ( ringde idag men inget svar ) börjar bli lite brådis nu nämligen.