HASTA LA VISTA BLOGG.SE?

6

Nu har jag bestämt mig, eller det är gjort kanske man ska säga.
Jag blev erbjuden att eventuellt börja blogga hos SCENBLOGGEN !
Har skickat iväg en ansökan som jag blev tillsagd att göra, så nu är det bara till att hålla tummarna och hoppas att jag kan få börja blogga för dem.. Och som sagt BLOGG.SE är knappast som förr, dem har tappat så fruktansvärt mycket måste jag säga.. & tycker inte det känns speciellt kul att blogga här längre. Jaaa? Allting har blivit så fruktansvört överskattat, dem bloggar som jag tycker är värda som ska synas, syns aldrig. Utan det är sånadär bloggar som ser likadana ut, . JAG TYCKER ska man synas så ska det vara något unikt med ens blogg, och det är knappast något unikt med aktivalistan längre. På min tid när jag började blogga, då avgudade man dem top 20 bloggarna som låg på blogg.se mest aktiva lista, för dem hade något eget ! Nu är det bara dem som kommentarar mest och svarar på flest kommentarer som ligger där.
Och jag påstår inte att det är något unikt med min blogg, men jag är mig själv och försöker inte vara någon jag inte är. Var bara tvungen att få skriva av mig lite sådär, men blir så irriterad.....

SÅ JAG SÄGER SKRUTTE-BANG-BANG PÅ ER !



Sofie

på din tid när du började blogga haha så sött de lät. du har bloggat sen 09 fisen;) kom tillbaka när du bloggat sen 07 och vet vad bloggvärlden va då ;) huhu. nä skämtade snäckan.

aldrig hört om scenbloggen. hoppas du trivs där=)



URL: http://aktaidiot.blogg.se/



Eleonore

Bra där Emma! Skulle också lämna portalen om jag hittade en som passade :)



URL: http://fikamed.blogg.se/



Eleonore

Ja men precis, det är så sjukt tråkigt med alla lika bloggar som inte inspirerar något. Hoppas du lyckas bra i framtiden med din blogg :D

Känns inte som jag passar bland artister, modeller och sångerskor hihi



URL: http://fikamed.blogg.se/



B E X

jag tycker blogg.se är bäst höhö :)



URL: http://srebecca.blogg.se/



LIENE

ja de toppbloggarna som finns där nu kollar jag inte ens längre på..:/



URL: http://lienes.blogg.se/



Lepperblog2736

Just found your home page its great, best site I seen for ages. This is a wonderful wealth of information, it looks like you folks do great service keep up the good work.



URL: http://lepperblog2736.blog366.com






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?