Sick

8
Usch fy & blää. På ett gammalt usb-minne hittade jag bilder på mig själv för 8år sedan, när jag var sjuk. Om jag tänker tillbaka så är det inte förens NU, jag verkligen förstått att jag faktiskt har varit sjuk. Har aldrig riktigt velat sätta mig in i det hela. Men idag kanske man kan ta det med en nypa salt, ? Det är ju en resa jag har gjort. Och vore det inte för mina föräldrar & vänner så vet man aldrig hur det slutat ? 
Idag ... kan jag väl säga att jag är nöjd i mig själv, men alla har vi väl komplex för något. Men man får lära sig att leva med det helt enkelt. :) "Jag tänker som såhär, blir det krig så är jag en av dem som kommer klara sig längst utan mat & vatten, för det är då överflöds-fettet gör sitt", - Lite ironisk är jag, men ni förstår själva principen.
 
Och den människan jag är idag, skulle aldrig få för sig att göra sådär mot mig själv & min kropp igen.
Så ni där ute med ätstörning. Det finns så mycket annat fint som man kan lägga ner tiden på. Man får vara nöjd för den man är, det är inte utsidan som räknas utan insidan !
 
 


marina

sv. Gör inget. :) Jag har själv varit på semester också, jobbat på festival.. Själv då? :)



URL: http://marinapalme.blogg.se



MATILDA

åh vad skönt att höra att du är nöjd med dig själv! det ska man vara :) kramar



URL: http://matildays.se



NATHALIE - Fashionblog

Vilka härliga bilder :)
- jag har varit i Kroatien och sen jobbat en massor! kramkram



URL: http://nathalie.vionno.net



Viktoria Eriksson

bra skrivet, starkt av dig :)



URL: http://vickons.blogg.se/



natalia

Vart i Polen sj? :)



URL: http://nattis98.bloggplatsen.se/



Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det kan vara jobbigt att se tillbaka på gamla bilder, men jag är glad att du mår så mycket bättre nu.



URL: http://sessie.se



LIENE

sv: Under sommaren har jag gått på flera fotorundor, cyklat mycket, badat och börjat spela in musik. Träffade både vän i Ljungby och min bror och syster åkte hit till Gotland.

Bra inlägg! Ibland är det bara jobbigt hitta på andra saker istället för att fokusera på sin kropp. Jag önskar vara smal igen men om jag ska bli det vill jag det på ett hälsosamt sätt. Nu har jag ju ätit för mycket socker för jag började hetsäta och gick upp för att jag satt bara hemma då jag var sjukskriven med NF2 och är det ännu men hittar man på saker blir det lättare leva naturligt tror jag :)



URL: http://lifefromwithin.blogg.se



fashion

Härliga bilder :)



URL: http://nattstad.se/fashioninspiration






NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?