UNIQ ONE ☀

10

UNIQ ONE, woow säger jag bara !
- Jag kan säga som så att jag har testat allting inom hårvård { Något jag aldrig underskattat },
och detta är verkligen något jag rekommenderar.
 
Någon av er som testat ?


fashion

Låter bra! :DURL: http://nattstad.se/fashioninspirationebba

är det balsam eller var är det?

svar: tack så mycket :)URL: http://ebbafridaa.blogg.seKajsa-Stina

Har aldrig testat den faktiskt! Men bra tips. Ska ta o testa den :)

sv: Ja usch. Så är det verkligen. Jag blev ju sjuk i 7an, och jag var inte på skolan på hela högstadiet typ. 1 månad i 8an liksom.. men det är ju ingenting. Klarade som sagt mina högstadiebetyg också med nöd o näppe. Men jag har inte behöriga betyg i gymnasiet. Hoppade nämligen av efter 1 år, så anorexin blev värre igen.. Har du behörig gymnasieutbildning?

Ok men skönt att du inser själv att när du hamnar i en svacka att du måste tänka en extra gång o ta tag i maten igen liksom. Jag har ju mått bättre i perioder som sagt. Men då om jag ska vara ärlig så har jag väl inte haft ett "jätteavslappnat" förhållande till maten. Typ när jag hade varit sjuk i konstant 2 år och började må bättre ( första gången ) så hade dem på bup som jag var på då sagt att, "när man kommer upp i normalvikt så behöver man inte vara SÅ noga med mattiderna. man kan byta ut mål osv" så jag nappade ju på det direkt o började byta ut från mitt matschema till saker som varit "förbjudna under en väldigt lång tid" så jag började äta godis istället för mat för jag tyckte jag var värd de efter alla år som sjuk. Och då gick de ju rejält åt helvete kan man säga. Blev inte nöjd med mig själv överhuvudtaget. Och mådde ännu sämre. Sen så slutade jag med godiset helt, och försökte äta "normalt" vilket inte gick bra. funkade ett tag, men sen var jag tillbaka ner i anorexiträsket igen.

åh men vad härligt att du har en så förstående sambo o att dit jobb hjälper dig en hel del :) men du skulle ju kunna prata med en psykolog också ( om du vill ) kan vara bra som du säger att göra det regelbundet :)

Jag går ju hos min samtalskontakt 2 ggr i veckan o äter lunch med henne. sen har jag sjukgymnast 1 gång i veckan. thats it. tycker de inte är nån vidare "behandling" :(

hur mår du annars idag? :)

kramar <3URL: http://www.anorexinojag.blogg.seLIENE

Tack så mycket :D

Har inte testa.URL: http://lifefromwithin.blogg.seFlisan

Sv: jaha usch krya!
jora de e helt okej med mig :PURL: http://fflisan.blogg.sehanna

ja faktiskt :D gjorde den bara här om dagen ! lite mer saker som ska ändras men den börjar bli fin :DURL: http://fitnessinspiration.seSessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag har inte testat, men tack för tipset:)URL: http://sessie.senatalia

Svar: Ja precis :)URL: http://nattis98.bloggplatsen.se/LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Vet inte ens vad det är för något... hahaURL: http://babustylee.webblogg.seCassandra

vart kan man köpa det? :)
och varför tycker du det är så bra för håret? :)URL: http://cbergeling.blogg.se


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?